На Вінничині побувавши на лінії вогню,шериф з Крижополя продовжує допомагати людям

На Вінничині побувавши на лінії вогню,шериф з Крижополя продовжує допомагати людям

29.11.14 14:47 0 650
Дільничний інспектор — найвідоміша посада у міліції. Його, без перебільшення, називають народним міліціонером, бо щодня він працює з людьми, вирішує їхні проблеми, допомагає у складних життєвих ситуаціях.

Є такі співробітники і в Крижопільському райвідділі міліції – дільничний інспектор за покликанням капітан міліції Руслан Каспрук. Розпочавши службу у 2005 році, чоловік вже сім років працює дільничним інспектором міліції та обслуговує адміністративні дільниці сіл Гарячківка, Висока Гребля, Кісниця, Андріяшівка на території яких проживають понад 3 тисячі людей.

Щодня за допомогою до нього звертаються десятки людей. Він веде боротьбу з крадіями та іншими зловмисниками, «виховує» сімейних дебоширів, охороняє громадський порядок, займається профілактикою і перевіркою осіб, схильних до скоєння правопорушень, які перебувають на обліку в міліції, розглядає звернення та скарги громадян.

Не залишився байдужим Руслан і до складної ситуації, яка склалася в країні. Він один із перших виявив бажання піти на схід захищати Україну, не зважаючи на те, що вдома у нього залишилася молода дружина та двоє маленьких діток.

В складі зведеного загону УМВС України у Вінницькій області правоохоронець ніс службу у місті Курахово Донецької області, де основним його завданням було забезпечення охорони громадського порядку та недопущення проявів сепаратизму на даній території.

Саме в Курахово працівник міліції разом з побратимами потрапив під обстріл бойовиків. Міліціонери були змушені залишити місце дислокації та переїхати в розташування збройних сил. Перші три дні займалися укріпленням свого нового місця дислокації та копали бліндажі, так як були попереджені про загрозу обстрілу з «Градів».

Уже разом із військовими міліціонери забезпечували охорону громадського порядку в складі автопатруля на території Маріїнського району, затримували озброєних диверсантів, вилучали зброю та проводили перевірку транспортних засобів на трасі Донецьк-Дніпропетровськ. Протягом місяця правоохоронці виконували поставлені завдання, поки на зміну їм не прибув черговий зведений загін вінницьких міліціонерів.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області

(за матеріаліми Крижопільського РВ)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: За крадіжку з будинку ...

КОМЕНТАРІ