На Волині триває підготовка лотів для продажу на земельних торгах прав оренди на ділянки сільськогосподарського призначення

На Волині триває підготовка лотів для продажу на земельних торгах прав оренди на ділянки сільськогосподарського призначення

29.11.14 16:39 0 725
У Волинській області триває підготовка лотів для продажу на земельних торгах прав оренди на ділянки сільськогосподарського призначення.

Наразі фахівці Головного управління Держземагентства в області підготували до реалізації лоти на 71 земельну ділянку сільгосппризначення державної власності загальною площею 1,5 тис. гектарів.

Зокрема, на земельні торги запропоновано: на території Володимир-Волинського району – 11 ділянок, Горохівського – 13, Іваничівського – 5, Ківерцівського – 3, Локачинського – 2, Луцького – 1, Любомльського – 13, Рожищенського – 8, Старовижівського – 11 і Турійського – 4.

Добір земельних ділянок та підготовка лотів на торги здійснюється у ході надходжень клопотань від зацікавлених осіб, поінформували в землевпорядній службі області.

Довідково:

Відповідно до статті 136 Земельного кодексу України земельна ділянка, у тому числі та, на якій розташовані об'єкти нерухомого майна (будівлі, споруди) державної або комунальної власності, виставляється на земельні торги окремим лотом після: визначення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та закріплення їх межовими знаками; визначення вартості лота, причому вартість земельної ділянки дорівнює її нормативній грошовій оцінці; виготовлення технічного паспорта об'єкта продажу.

Положення про технічний паспорт об'єкта продажу (лота), який виставляється на земельні торги, затверджується Кабінетом Міністрів України.

Про це повідомили в Державному агентстві земельних ресурсів України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Чернівецькі правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ