У Луцьку розпочався Чемпіонат України з волейболу. Вища аматорська ліга

У Луцьку розпочався Чемпіонат України з волейболу. Вища аматорська ліга

29.11.14 15:30 0 743
В обласній дитячо-юнацькій спортивній школі розпочався Чемпіонат України з волейболу. Вища аматорська ліга.

Протягом трьох днів лучани матимуть можливість спостерігати видовищні поєдинки шести команд, які прибули до Луцька і взяли участь в урочистому відкритті Чемпіонату. Це команди “Володар” міста Галич, “Булава-Спартак” з міста Львова, “ХАЕК-НАЕК” міста Нетішин, волейбольний клуб “Екодім” з міста Вінниця, волейбольний клуб “Данківці”міста Хотин та “Олюртранс” з міста Луцьк.

Від міської влади та громади гостей привітав голова комітету по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради Юрій Волинець. Він передав найщиріші вітання від міського голови Миколи Романюка та зазначив, що у Луцьку шанують спорт, серед найулюбленіших ­ волейбол. Міська влада надає велике значення його розвитку. Юрій Волинець побажав учасникам змагань міцного здоров'я, удачі і щоб переміг сильніший.

Чемпіонат України з волейболу відбувається за підтримки клубу “Версаль”( підприємець Олександр Мельник), транспортної фірми “Міжнародні вантажні перевезення” (підприємець Людмила Гупало), заслуженого працівника фізичної культури України, заслуженого тренера України, тренера волейбольного клубу “Континіум -Волинь- Університет”, директора ОДЮСШ Богуслава Галицького.

Завтра, 29 листопада, змагання розпочнуться о 15.00 год., 30 листопада - о 9.00.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ