З початку року центром обслуговування платників Луцької ОДПІ надано понад 76 тисяч послуг

З початку року центром обслуговування платників Луцької ОДПІ надано понад 76 тисяч послуг

29.11.14 10:12 0 733
З початку року працівниками ЦОПу Луцької ОДПІ надано 76406 послуг, із них адміністративних – 25320. Упродовж листопада 2014 року надано 30861 послуг, в тому числі адміністративних послуг – 1673.

Про це під час круглого столу повідомила заступник начальника Луцької ОДПІ Тетяна Павлова.

« З самого початку стратегічною метою створення Центрів обслуговування платників було і залишається забезпечення ефективної організації роботи з надання адміністративних послуг, здійснення інноваційних кроків у напрямі підвищення якості обслуговування громадян та бізнесу, удосконалення існуючих послуг та впровадження нових, переважно електронних сервісів»,- зазначила посадовець.

Найбільшою популярністю користувались послуги з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки. З початку цього року було надано 8055 таких послуг.

На другому місці послуги з реєстрації книг обліку розрахункових операцій – 4593 послуг, на третьому – послуги з видачі довідки про подану декларацію про майновий стан і доходи – 1943 послуги.

Нагадаємо, Центр обслуговування платників Луцької ОДПІ ГУ Міндоходів у Волинській області функціонує з 31 липня 2012 року, яким надається комплекс послуг, зокрема 34 адміністративні послуги, а також консультативні та інформаційні. Платники без черги у зручний для них час подають податкову звітність, отримують ключі електронного цифрового підпису, одержують кваліфіковані консультації, адміністративні послуги тощо.

Інформаційно – комунікаційний сектор Луцької ОДПІ

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Вінничині в обласному ...

КОМЕНТАРІ