Луцьк: «Життя коротке,мистецтво вічне»

Луцьк: «Життя коротке,мистецтво вічне»

29.11.14 11:47 0 792
У бібліотеці-філії №10 відбулася презентація виставки графічних робіт художника-аматора Сергія Сидорюка «Життя коротке, мистецтво вічне», приурочена Міжнародному дню інвалідів.

Ідея проведення цього заходу виникла минулого року під час виставки творчих робіт людей з обмеженими фізичними можливостями, участь у презентації якої взяла директор центру народної творчості міста Кривий Ріг Світлана Комарова. Пані Світлана звернула увагу на роботи, виконані олівцем на клаптиках паперу, які згодом з її ініціативи відреставрували у м.Кривому Розі і організували там першу персональну виставку. Вдруге виставка презентувалася у м. Горохові, де мешкав самобутній художник.

Своїми враженнями про виставку поділився майстер народної творчості з м.Володимир-Волинського Анатолій Бойко. Попри різні життєві негаразди участь у заході взяли і члени інвалідних організації з Ковеля, Горохова, Нововолинська, Рівненщини.

Працівники книгозбірні активно співпрацюють з громадськими організаціями, які опікуються людьми з особливими фізичними можливостями, сприяють самореалізації цих людей, розвитку їх творчого потенціалу. Ця виставка є результатом спільної діяльності з Волинською обласною благодійною організацією інвалідів «Астом-Волинь» і організована в рамках програми «Реабілітація через творчість».

Усі охочі мають можливість переглянути виставку протягом листопада-грудня у бібліотеці-філії №10 за адресою: Київський майдан,13.

Управління культури (720447)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ