Луцьк: відбудеться конкурс творчих робіт «Зимовий калейдоскоп» серед дітей з особливими потребами та дітей загальноосвітніх навчальних закладів міста

Луцьк: відбудеться конкурс творчих робіт «Зимовий калейдоскоп» серед дітей з особливими потребами та дітей загальноосвітніх навчальних закладів міста

29.11.14 12:15 0 802
Луцький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді оголошує конкурс творчих робіт «Зимовий калейдоскоп» серед дітей з особливими потребами та дітей загальноосвітніх навчальних закладів міста.

Мета конкурсу

Сприяння самовизначенню і самореалізації, адаптації та психологічній реабілітації дітей з особливими потребами, інтеграції їх у суспільство, виявлення творчих здібностей дітей, виховання у них відчуття прекрасного через створення власноруч творчих робіт.

Умови участі у конкурсі

Участь у конкурсі творчих робіт можуть брати діти з особливими потребами та діти загальноосвітніх навчальних закладів міста віком від 8 до 15 років. На конкурс приймаються творчі роботи: малюнок.

Вимоги до робіт учасників

- в конкурсі приймають участь творчі роботи виконані в довільній формі;

- кожна робота має бути оригінальною, мати свою назву;

- обов'язково повинні бути відомості про автора роботи (прізвище та ініціали, дата та рік народження, адреса та контактний телефон).

Порядок проведення

Конкурс буде проводитися в три етапи:

І етап – оголошення конкурсу (27.11.2014 року);

ІІ етап – прийом робіт поданих на конкурс (до 13.12.2014 року);

ІІІ етап – нагородження переможців (23.12.2014 року).

Прийом робіт

Розпочинається 1 грудня 2014 року та триватиме до 13 грудня 2014 року. Роботи можуть бути надіслані поштою або принесені особисто на адресу Луцького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді:

43026, м.Луцьк, пр. Соборності, 18

Додаткову інформацію можна отримати за номерами телефонів у Луцьку: 256042, 715005.

Нагородження переможців

Нагородження переможців конкурсу відбудеться 23.12.2014 року. Кращі роботи будуть відзначені дипломами та цінними подарунками.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі відбувся ...
Наступна новина: Закарпатські ...

КОМЕНТАРІ