У Волинській області ковельська міська рада наклала мораторій на надання земельних ділянок,допоки ними не забезпечать бійців АТО

У Волинській області ковельська міська рада наклала мораторій на надання земельних ділянок,допоки ними не забезпечать бійців АТО

29.11.14 10:42 0 794
27 листопада 2014 року депутати Ковельської міської ради ухвалили рішення "Про тимчасове призупинення (введення мораторію) щодо надання земельних ділянок для будівництва, обслуговування житлових будинків та господарських будівель і споруд". Це рішення не стосується розгляду відповідних заяв мешканців міста Ковеля, які призвані Ковельським ОМВК через заходи часткової мобілізації з початку 2014 року, контрактників, добровольців та осіб, які виконують завдання зі здійснення антитерористичної операції на сході України.

"Забезпечення соціяльних гарантій військовослужбовців, які перебувають у зоні проведення антитерористичної операції, було одним із ключових питань під час 63-ї сесії міської ради. Ми вирішили першочергово задовольняти потреби військових, продиктовані тривалим перебігом антитерористичної операції. Але якщо навесні всі сили ми спрямовували на забезпечення армії, то зараз постала потреба відстоювати права та пільги наших захисників, забезпечувати соціяльний супровід родин учасників АТО", – прокоментував перебіг сесії депутат Ковельської міської ради від ВО "Свобода" Вадим Ткачук.

Націоналісті впевнені, що вкрай необхідно активізувати допомогу нашим військовим. "До усіх проблем додається потреба у теплій білизні та одязі. Крім того, земельні ділянки теж отримати непросто. Тому разом із ініціативною групою жінок та матерів військовослужбовців – учасників АТО, ми розробили й підтримали рішення "Про тимчасове призупинення (введення мораторію) щодо надання земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків та господарських будівель і споруд". Мораторій діятиме доти, допоки на 100 відсотків не буде враховане та вирішене питання отримання земельних ділянок сім'ями, діти та чоловіки яких захищають нашу землю від московського агресора", – додав Вадим Ткачук.

Згідно з ухваленим рішенням, термін діятиме мораторій до вирішення питань щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд особам, зазначених у пункті 2 цього рішення. А це мешканці міста Ковеля, які призвані Ковельським ОМВК через заходи часткової мобілізації з початку 2014 року, контрактників, добровольців та осіб, які виконують завдання зі здійснення антитерористичної операції на сході України.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопільщина ...

КОМЕНТАРІ