В Житомирській області чекаємо пропозиції від громадськості

В Житомирській області чекаємо пропозиції від громадськості

29.11.14 13:29 0 769
Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації приймає від представників громадськості пропозиції до орієнтовного плану консультацій з громадськістю Житомирської облдержадміністрації на 2015 рік.

Річний орієнтовний план проведення консультацій з громадськістю (далі – орієнтовний план) має бути затверджений та оприлюднений на офіційному веб-сайті органу виконавчої влади відповідно до пункту 6 Порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого постановою Кабінету Міністрів від 3 листопада 2010 року №996. Проект такого плану розробляється за результатами консультацій з громадськістю та з урахуванням пропозицій громадської ради при відповідному органі.

Просимо до 3 грудня в управління комунікацій з громадськістю департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації надати пропозиції до проекту орієнтовного плану на електронних (slast_zt@ukr.net) або паперових носіях (каб.231). У пропозиціях вважаємо за доцільне зазначити питання або проект нормативно-правового акту; захід, що проводитиметься у рамках консультацій з громадськістю; строк проведення консультацій; соціальні групи населення та заінтересовані сторони, на які поширюватиметься дія рішення, що буде прийнято за результатами консультацій.

Довідки телефоном: (0412) 47-46-49 (Сластухіна Світлана Василівна).

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівська область: ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ