Закарпатські землевпорядники оновили нормативну грошову оцінку земель 63 населених пунктів

Закарпатські землевпорядники оновили нормативну грошову оцінку земель 63 населених пунктів

29.11.14 12:15 0 772
У цьому році на території Закарпатської області виконано повторну нормативну грошову оцінку земель 63 поселень, у тому числі обласного центру.

Натепер укладено договори на проведення нормативної грошової оцінки земель 43 населених пунктів на загальну суму 482,1 тис. грн, у тому числі: за рахунок коштів місцевих бюджетів – 367,3 тис. грн, за рахунок коштів, що надходять у порядку відшкодування втрат сільсько- та лісогосподарського виробництва, – 114,8 тис. гривень. На технічна документація з нормативної грошової оцінки земель 28 населених пунктів складається і щодо 15 поселень передана на затвердження до відповідних рад.

У Головному управлінні Держземагентства у області поінформували, що для земель, розташованих у межах населених пунктів, незалежно від їх цільового призначення нормативна грошова оцінка проводиться не рідше ніж один раз на 5-7 років. Технічна документація з нормативної грошової оцінки земельних ділянок у межах населених пунктів затверджується відповідною сільською, селищною, міською радою.

Про це повідомили в Державному агентстві земельних ресурсів України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Вінниці під колеса ...

КОМЕНТАРІ