Ужгородські міліціонери провели навчальні тренування

Ужгородські міліціонери провели навчальні тренування

29.11.14 12:51 0 740
Вчора в Ужгородському міськвідділі міліції проводилися навчально-тренувальні заняття, у ході яких відпрацьовувався оперативний план під умовною назвою «Фортеця», що передбачає посилену охорону та захист важливих адміністративних будівель.

Метою таких навчань є підвищення бойової готовності особового складу до дій у надзвичайних ситуаціях, удосконалення сил та засобів служб і підрозділів ужгородської міліції. Правоохоронці були екіпіровані шоломами, бронежилетами і засобами активної оборони. Під час навчань, міліціонери відпрацювали до автоматизму відповідні тактичні прийоми та дії при спробі захоплення адмінбудівлі.

Тренування проведено в два етапи. На першому – підготовчому етапі були відпрацьовані питання, які у подальшому забезпечили якісне і своєчасне виконання заходів Плану реагування на надзвичайні ситуації та вмілі дій міліціонерів у разі їх виникнення. На другому – практичному етапі тренувань ужгородські міліціонери продемонстрували свої практичні навики, які застосовуватимуть у екстремальних ситуаціях.

«Під час навчань правоохоронці довели, що здатні працювати за будь-яких умов, виконати поставлені завдання на досить високому професійному рівні та показали свою готовність до дій в умовах ускладнення оперативної обстановки. Усі учасники навчань працювали однією командою – діяли злагоджено та організовано», – каже т.в.о. начальника Ужгородського міського відділу міліції Володимир Кувик.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині вже 117 ...
Наступна новина: На Тернопіллі ліквідовано ...

КОМЕНТАРІ