Закарпаття: на Іршавщині працівники міліції відпрацьовували дії,які можуть виникнути під час порушень громадського порядку

Закарпаття: на Іршавщині працівники міліції відпрацьовували дії,які можуть виникнути під час порушень громадського порядку

29.11.14 17:05 0 647
Нещодавно на території Іршавського району правоохоронці в черговий раз відпрацьовували свої професійні вміння та навички під час тактико-спеціальних навчань за планами «Хвиля» та «Фортеця».

Такі навчання проводять щоквартально, основна їх мета – це підвищення рівня бойової готовності особового складу райвідділу до дій у припиненні групових порушень громадського порядку та масових заворушень.

Як завжди, перед початком навчань заступник начальника Іршавського райвідділу міліції підполковник Федір Петер провів інструктаж, на якому було доведено основні нормативні документи, перевірено екіпірування та повноту забезпечення особового складу спецзасобами, засобами активної оборони, засобами зв′язку та транспорту.

Далі була змодельована ситуація зіткнення правоохоронців з групою радикально настроєних громадян, які намагались вчинити масові безпорядки та захопити приміщення райвідділу.

- Під час навчань іршавські правоохоронці довели здатність виконувати поставлені завдання на високому професійному рівні та показали свою готовність до дій в складних ситуаціях. Усі учасники навчань працювали однією командою – діяли злагоджено та організовано, – каже заступник начальника Іршавського райвідділу міліції Федір Петер.

Віта ГОРЗОВ

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліціонери викрили ...
Наступна новина: Підписано Меморандум про ...

КОМЕНТАРІ