Четверо бійців "Карпатської Січі" отримали спеціяльні відзнаки за мужність та бойові заслуги перед Україною

Четверо бійців "Карпатської Січі" отримали спеціяльні відзнаки за мужність та бойові заслуги перед Україною

29.11.14 14:41 0 722
27 листопада 2014 року частина бійців окремої добровольчої чоти "Карпатська Січ" повернулася з передової до місця своєї дислокації. За мужність та бойові заслуги перед Україною четверо бійців чоти було нагороджено спеціяльною відзнакою "Карпатської Січі" – срібним тризубом.

Бійці добровольчої чоти "Карпатська Січ" продовжують несті службу на передовій у Пісках, тримаючи оборону разом з іншими добровольчими та армійськими підрозділами. Незважаючи на сильні мінометно-артилерійські обстріли, нових втрат у чоти немає; чотирьох добровольців – "Хмару", "Діда", "Славка" та "Барда", яких раніше було поранено на передовій осколками мін та гранат, командир "Карпатської Січі" Олег Куцин нагородив за їхню мужність та бойові заслуги перед Україною спеціяльною відзнакою – срібним тризубом. Двоє бійців урочисто отримали відзнаки перед строєм та вирушили на стаціонарне лікування до львівського шпиталю.

"Наші бійці неодноразово показували свою мужність і витривалість. Вони за декілька тижнів на передовій навчилися того, що вчать роками у спеціяльних закладах. Вони довели своїм побратимам з інших підрозділів, що гідні стати на захист рідної землі, що на них можна покластися та довірити їм свої життя. А таких бійців, тим більше добровольців, має бути відзначено. Тому за бойові заслуги четверо бійців "Карпатської Січі" отримали срібного тризуба", – розповів командир окремої добровольчої чоти "Карпатська Січ" свободівець Олег Куцин.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Тернопільщині відкрили ...

КОМЕНТАРІ