У Рівненській області гощанські школярі завітали до обласного управління міліції

У Рівненській області гощанські школярі завітали до обласного управління міліції

29.11.14 15:16 0 659
Правоохоронці Рівненщини, продовжуючи хорошу традицію ознайомлення дітей та молоді області з історією, досвідом і досягненнями міліції краю, знову провели підліткам екскурсію в УМВС України в Рівненській області.

У музеї історії міліції Рівненщини учні десятого та одинадцятого класів Гощанської районної державної гімназії ознайомилися з основними аспектами становлення і розвитку правоохоронної системи області. Учні зацікавлено слухали розповідь директора музею Олександра Бойка та роздивлялися усі експонати.

Про особливості проведення різноманітних експертиз дітям розповів заступник начальника Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру Олег Гайдук.

- Під час екскурсії мені найбільше сподобалось, те що ми мали можливість наочно побачити зброю, як знімаються відбитки пальців, роздивитися цікаві експонати в музеї, - поділилася враженнями учениця 10-го класу Мар'яна Король. – Залюбки відвідала б управління знову, щоб більше дізнатися про роботу міліції «зсередини».

Її однокласник Андрій Сульжук додав, що за час становлення незалежної України міліція зробила великий крок у своєму розвитку та модернізації.

- Подібні заходи відіграють значну роль у профілактичній роботі з підлітками, формують об'єктивне сприйняття дітьми роботи правоохоронців, виховують патріотичний дух молоді, - підсумував заступник начальника Гощанського райвідділу міліції Петро Самчук, який супроводжував учнів до УМВС України в Рівненській області.

На завершення зустрічі за надану можливість відвідати обласне управління міліції діти висловили слова вдячності начальникові обласної міліції Сергію Максимову, а за організацію екскурсії – керівнику районного відділу Анатолію Цідилку.

Любов Гуда,

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Петро Гецко,який вже ...
Наступна новина: Дорожнє господарство ...

КОМЕНТАРІ