Рівненщина: на Березнівщині розвивають сільський туризм за підтримки Евросоюзу

Рівненщина: на Березнівщині розвивають сільський туризм за підтримки Евросоюзу

29.11.14 13:43 0 818
Семінар-тренінг для безробітних провели фахівці Березнівського центру зайнятості спільно з районною радою з метою реалізації проекту «Розвиток сільського зеленого туризму як планомірна складова економічного розвитку Березнівського району». Цей проект, що фінансується Європейським союзом, нещодавно стартував на Рівненщині

Голова Березнівської районної ради Віталій Ничипорук розповів про потенціал району для розвитку сільського зеленого туризму і перспективу створення нових робочих місць. Він зазначив, що саме Березнівська районна рада взяла участь у конкурсі проектів, організованому представництвом Європейського Союзу в Україні в рамках програми «Підтримка регіонального розвитку України», і починає його реалізовувати.

Керівник проекту Борис Берташ ознайомив учасників семінару з основними роботами, які будуть виконані в ході реалізації проекту. Наголосив, що планується створення Національного природного парку. Проект районна рада буде реалізовувати спільно з партнерами з громадської організації «Рівненський центр маркетингових досліджень» та Надслучанським інститутом Національного університету водного господарства та природокористування.

Тренінг з організації підприємницької діяльності в сфері сільського зеленого та екологічного туризму провів тренер Віктор Голуб.

На завершення консультант проекту Віталій Лашта поділився практичним досвідом роботи в даній галузі. Розповів про свої авторські публікації про сільський зелений туризм та презентував книгу «Мандрівка Надслучанською Швейцарією» з розробленими туристичними маршрутами. Також він поділився, що планується створення етнопоселення, відкриття нових піших, велосипедних та кінних маршрутів. Віталій Лашта зазначив, що такі заходи сприятимуть з одного боку збільшенню кількості туристів, які відвідуватимуть Березнівщину, а з іншої – створенню нових робочих місць.

Безробітні¸ які взяли участь у заході, подякували організаторам за цікаву і змістовну інформацію, котру отримали на тренінгу.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Гастролера-домушника із ...

КОМЕНТАРІ