У Рівненській області стала косметиком,який уміє дарувати гарний настрій

У Рівненській області стала косметиком,який уміє дарувати гарний настрій

29.11.14 10:30 0 833
Після навчання в Рівненському центрі професійно-технічної освіти ДСЗ Оксана Яйченя з Кузнецовська стала косметиком. Нині вона дарує гарний настрій відвідувачам салону-перукарні «Вероніка»

У сучасних умовах бурхливого розвитку індустрії краси відкривається велика кількість косметичних кабінетів і салонів. Це, безумовно, вимагає своєчасної підготовки кваліфікованих фахівців-косметиків для задоволення попиту в наданні високоякісних косметологічних послуг.

Яскравим прикладом у цій професії є Оксана Яйченя. Свого часу дівчина закінчила Рівненський державний базовий медичний коледж та здобула кваліфікацію медичної сестри. На жаль, роботу за фахом не знайшла, тому звернулася за допомогою у працевлаштуванні до Кузнецовського міського центру зайнятості. Їй порекомендували пройти навчання за професією косметика в Рівненському центрі професійно-технічної освіти ДСЗ, тим більше, що кваліфікованих фахівців у місті дуже мало, а потреба є.

Нині Оксана успішно працює у перукарні “Вероніка” приватного підприємця Ганни Катюхи. Вона надає послуги з макіяжу та косметики обличчя, а головне – задоволена своєю роботою: “Курси косметиків проходять в умовах, максимально наближених до робочого місця косметика. Це дає можливість після закінчення навчального закладу зразу ж братися до роботи”.

“У салоні створено всі умови для відвідувачів. Тут зручно, красиво, затишно. Оксана завжди охайна, привітна. Клієнти задоволені майстринею та її талантом, адже дівчина завжди дарує їм гарний настрій. Недаремно девіз салону: “Ми красиві, а отже – ми щасливі”, – каже власник салону-перукарні Ганна Катюха.

Отже, не потрібно зупинятися, коли не вдається знайти роботу. Ліпше проаналізувати всі свої невдачі та йти далі, а Державна служба зайнятості завжди допоможе.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Закарпатті ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ