У Рівненській області допомагають відкрити нову сторінку життя

У Рівненській області допомагають відкрити нову сторінку життя

29.11.14 16:04 0 786
Переселенка з Донеччини Яна Голубець за допомогою спеціалістів Дубровицького районного центру зайнятості знайшла в поліському краї хорошу роботу

В Дубровицькому районному центрі зайнятості завжди готові допомогти людям, які з незалежних від них причин опинились у скрутному становищі і шукають вихід. У час потрясіння і змін, коли люди змушенні покидати свої рідні домівки, роботу і стають тимчасово переміщеними з окупованих територій, фахівці центру зайнятості повинні володіти юридичними та психологічними знаннями та максимально швидко допомогти у працевлаштуванні.

Людині, яка шукає притулок, спокій та стабільність, важко все починати знову, тож у цей період надзвичайно важлива допомога спеціалістів служби зайнятості. Звернулася до Дубровицького районного центру зайнятості й Яна Голубець, яка виїхала із с.Красноармійське Донецької області. Безробітній надали весь можливий спектр соціальних послуг. Підбір роботи виявився складним, адже Яна Володимирівна проживала у своєї тітки, в селі Будимля, що за 25 кілометрів від Дубровиці.

Спеціалісти відділу взаємодії з роботодавцями Дубровицького центру зайнятості перейнялися долею переселенки і зустрілися з головою Перебродівської сільської ради Валерієм Крижиком. Розмова виявилася результативною – для безробітної, яка належить до категорії громадян, тимчасово переселених із зони АТО, підібрали вакансію діловода в сільській раді. Співбесіда Яни Голубець з головою сільської ради була успішною і переселенка отримала місце роботи.

Завдяки зусиллям спеціалістів центру зайнятості та цілеспрямованості Яни, у поліському краї для жительки Донеччини знайшлася робота, яка принесе їй віру у власні сили та допоможе відкрити нову сторінку життя.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ