На Тернопільщині відкрили Представництво Українського національного комітету Міжнародної Торгової Палати (ICC Ukraine)

На Тернопільщині відкрили Представництво Українського національного комітету Міжнародної Торгової Палати (ICC Ukraine)

29.11.14 14:47 0 639
Конференція, присвячена відкриттю Представництва Українського національного комітету Міжнародної Торгової Палати (ICC Ukraine) в Тернопільській області, відбулася у Тернопільській обласній державній адміністрації 28 листопада.

Участь ній взяли близько 100 чоловік: представники влади краю, керівництво Українського Національного Комітету Міжнародної Торгової Палати (ICC Ukraine) та представники бізнесу.

Український національний комітет Міжнародної Торгової Палати (ICC Ukraine) уповноважений Всесвітньою організацією бізнесу представляти сучасні тенденції бізнесу та сприяти розвитку міжнародного співробітництва.

Як зазначив заступник голови Тернопільської ОДА Леонід Бицюра, відкриття Представництва Українського національного комітету Міжнародної Торгової Палати (ICC Ukraine) в Тернопільській області відбулося завдяки презентації економічного та інвестиційного потенціалу краю в Дипломатичній академії Міністерства закордонних справ.

«У Києві нам вдалося налагодити партнерські відносини з представниками Палати і домовитися про відкриття Представництва Українського національного комітету Міжнародної Торгової Палати у нас в області. шня презентація є свідченням того, що підприємці починають довіряти владі, адже ми працюємо над налагодження ефективного діалогу між бізнесом і владою», - констатував заступник голови ОДА.

За словами Леоніда Олексійовича, Тернопільщина готова до розвитку бізнес-асоціацій та бізнес-інкубаторів.

«Наслідком їх діяльності має бути пожвавлення ділової активності, створення нових підприємств, оновлення виробничих технологій існуючих на території краю підприємств, імпортозаміщення – наповнення власного ринку товарами які відсутні у виробництві як в Тернопільській області, так і в Україні. Диверсифікація ринків збуту, адже зараз відбувається пошук партнерів на європейському ринку із цим пов'язане питання сертифікації процесу виробництва, сертифікації готової продукції відповідно до вимог Європейського Союзу. Ось п'ять завдань які можливі тільки в активному діалозі та співпраці з бізнес середовищем», - наголосив Леонід Бицюра.

За словами керівника Регіонального представництва ICC Ukraine в Тернопільській області Тараса Демкури, пріоритетними напрямками діяльності організації буде розширення сфери впливу, конструктивного співробітництва у сегменті сприяння розвитку міжнародної торгівлі та інвестицій; формування банку даних привабливих комерційних та інвестиційних пропозицій регіону для пошуку партнерів постачальників; налагодження партнерських стосунків з керівництвом області, міжнародними та громадськими організаціями.

«Також ми ставимо перед собою такі завдання як візова підтримка, надання рекомендаційних листів Посольствам зарубіжних країн, національним комітетам ICC; підтримка та впровадження молодіжних програм, співпраця з вищими навчальними закладами для залучення молодої еліти до економічного та соціального життя краю», – наголосив Тарас Демкура.

Міжнародна Торгова Палата – це впливова всесвітня організація, яка користується беззастережним авторитетом в розробці сучасних правил і стандартів, які визначають ведення транскордонного бізнесу.

Як зазначив віце-президент ICC Ukraine Ігор Гресь, міжнародна торгова палата утворена в 1919 році. Тоді зібралися представники великого бізнесу, які опрацьовували питання щодо лібералізації торгівлі і ведення сприятливих умов бізнесу, адаптації правил ведення бізнесу в різних країнах.

«Організація об'єднує 127 країн світу, має мережу національних комітетів у 93 країнах світу. Виступає консультантом Організацій Об'єднаних Націй, консультантом з Всесвітньої митної організації, достатньо потужно співпрацює з Світовою організацією торгівлі, Світовим банком, Міжнародним валютним фондом. Місія ICC Ukraine – сприяти розвитку міжнародної торгівлі та інвестицій з впровадження кращих світових практик», - зауважив Ігор Гресь.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Четверо бійців ...
Наступна новина: На Вінничині побувавши на ...

КОМЕНТАРІ