Тернопільські міліціонери запросили до себе на гостину школярів

Тернопільські міліціонери запросили до себе на гостину школярів

29.11.14 11:14 0 796
До обласного управління міліції завітали п'ятикласники Тернопільської загальноосвітньої школи №24. Аби зустріч була не тільки повчальною, а й цікавою, працівники управління кадрового забезпечення провели для підлітків екскурсію. Діти відвідали музей, а ще побували у тирі та спортивному залі, в яких щоденно тренуються правоохоронці.

– Зустрічі з школярами ми організовуємо регулярно, – каже начальник сектору професійної підготовки управління кадрового забезпечення Олексій Криворучко. –Розповідаємо дітям про свою роботу, застерігаємо від протиправного.

Про становлення і розвиток міліції краю, культуру, спортивні здобутки правоохорнців юні гості дізналися, побувавши у музейній кімнаті. Підлітки з цікавістю розглядали взірці форменого одягу міліціонерів різних років, їхні посвідчення.

Та чи не найбільше емоцій викликало у хлопчаків і дівчаток відвідування стрілецького тиру. Там саме проходили навчальні стрільби, тож діти мали змогу подивитися як вправляються у стрільбі міліціонери.

Школярам також показали зброю і спецзасоби, які використовують у своїй роботі працівники міліції, продемонстрували як розібрати та зібрати навчальну зброю.

У спортзалі міліціонери влаштували для дітей спортивні змагання. Діти наввипередки виконували різні фізичні вправи.

Провели міліціонери з учнями і навчальні бесіди про шкоду тютюнопаління, вживання алкоголю, наркотиків. Школярі дізналися про найпоширеніші правопорушення, які вчиняють неповнолітні, та яка відповідальність передбачена за це.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівному викрито ...
Наступна новина: На Вінничині рятувальники ...

КОМЕНТАРІ