Міліціонери викрили тернополянина,який через Інтернет продавав диски з "полуничкою"

Міліціонери викрили тернополянина,який через Інтернет продавав диски з "полуничкою"

29.11.14 17:04 0 765
Останнім часом кількість нелегального виготовлення, збуту, розповсюдження порнографії збільшилась в усіх країнах, де є вільний доступ до глобальної мережі. Не виключення і Україна. Виявленням та попередженням злочинів, пов'язаних із незаконним обігом порнопродукції у Всесвітні мережі займаються співробітники підрозділів боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми.

У листопаді на Тернопільщині правоохоронці проводили оперативно-профілактичну операцію під умовною назвою «Павутина». Її мета - попередження та виявлення злочинів і правопорушень у сфері обігу продукції еротичного, порнографічного характеру, у тому числі дитячої порнографії, а також протидії організованій злочинності, виявлення та документування членів злочинних груп та окремих осіб, причетних до виготовлення та розповсюдження забороненого контенту.

Завдяки комплексу оперативних заходів співробітники відділу по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми обласної міліції викрили жителя Тернополя, який через Всесвітню мережу поширював диски з «полуничкою».

Міліціонери встановили, що 40-річний чоловік скачував порноконтент з Інтернету, а потім записував на DVD. Оголошення про продаж дисків з «полуничкою» чоловік розміщував у мережі. Спокушалися на товар тернополянина теж здебільшого жителі Тернопільщини.

Дії підозрюваного правоохоронці кваліфікували за статтею 301 Кримінального кодексу України - ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів.

Загалом за час проведення операції «Павутина» міліціонери на Тернопільщині виявили 12 фактів розповсюдження порнопродукції в мережі Інтернет (ст.301 КК України).

Пам'ятайте, що викладаючи на своїй сторінці в соціальній мережі фото чи відео порнографічного характеру, ви порушуєте закон.

За порушення законодавства у цій сфері передбачена відповідальність відповідно до статті 301 ККУ. Санкція статті передбачає відповідальність від штрафу аж до дванадцяти років позбавлення волі.

Тож, будьте пильними та зважуйте, – чи вартує ваше задоволення від перегляду та поширення між знайомими полунички статусу судимості, чи перекриває насолода від оприлюднення чужих таємниць перспективу юридичної відповідальності.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Закарпаття: на Іршавщині ...

КОМЕНТАРІ