На Тернопіллі щоб вихідні пройшли безпечно,працівники ДАІ закликають водіїв дотримуватися Правил дорожнього руху

На Тернопіллі щоб вихідні пройшли безпечно,працівники ДАІ закликають водіїв дотримуватися Правил дорожнього руху

30.11.14 10:08 0 645
За інформацією Гідрометцентру України на Тернопільщині в найближчі дні опадів та снігопадів не очікується, однак дуже небезпечними на дорозі є таке явище як ожеледиця.

Щоб вихідні дні пройшли безпечно, працівники ДАІ закликають водіїв неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. Якщо є необхідність подорожі, необхідно зважати на погодні умови, слід збільшити дистанцію до транспортних засобів, що рухаються попереду, рухатись з включеним ближнім світлом фар (чи протитуманними фарами), відмовтесь від ризикованих маневрів. При зупинці включайте аварійну світлову сигналізацію.

Крім того, будьте уважні при проїзді пішохідних переходів, заздалегідь знижуйте швидкість, не об'їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть людей, які переходять дорогу. А пішоходам – радимо виходити на дорогу лише, переконавшись у відсутності транспорту, якщо пересуваєтесь в темну пору доби необхідно мати на одязі світловідбивні елементи. Це зменшить ризик потрапити в небезпеку на дорозі. Особливо важливо забезпечити таким одягом дітей.

УДАІ УМВС УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ