На Тернопільщині на знак протесту люди перекривали дорогу

На Тернопільщині на знак протесту люди перекривали дорогу

30.11.14 13:28 0 946
Частковим перекриттям дороги завершилося невдоволення мешканців міста Копичинці Гусятинського району . Люди обурені тим, що вантажні автомобілі одного з агропідприємств краю розбили повністю проїжджу частину дороги у центрі міста, а ремонтувати зіпсоване не поспішають.

Громада Копичинець зібралася на дорозі і не пропускала вантажні автомобілі сільгосппідприємства. Весь інший транспорт їздив без перешкод. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Гусятинського райвідділу міліції.

За словами керівника районної міліції Олега Демчана, даною дорогою можуть їздити великогабаритні автівки, оскільки об'їзної в містечку немає, але за умови допустимої ваги. А це – не більше 30 тонн через даний населений пункт. Відповідно до правил дорожнього руху, фактична вага великогабаритного транспорту на дорогах за межами населених пунктів не повинна перевищувати 38 тонн. У місто в'їзд такого транспорту заборонений.

Мешканці переконані, що аграрна фірма не завжди дотримувалася вагових норм. Під час збирання урожаїв, кажуть вони, вага вантажівок не рідко перевищувала 40 тонн. Тому ремонтувати покриття повинні саме винуватці.

На місце конфлікту приїхали представники міської ради. Посадовці запевнили, що разом з представниками агропідприємства докладуть максимум зусиль, щоб відремонтувати дорогу.

Нагадаємо, що влітку схожа ситуація виникла у Хоросткові. Люди через руйнацію дороги великим транспортом агропідприємства Тернопільщини, перекрили повністю дорогу кам'яними брилами. І лише після цього керівництво сільгосптранспорту відремонтувало трасу.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ