В Івано-Франківській області на свою біду,господар "засвітив" фунти

В Івано-Франківській області на свою біду,господар "засвітив" фунти

30.11.14 15:47 0 662
Під час спільного розпивання алкоголю 38-річний чоловік скористався моментом і поцупив у товариша по чарці мобільний телефон та гроші, які в подальшому планував витратити на горілку.

Днями до Івано-Франківського міськвідділу міліції звернувся 31-річний мешканець обласного центру, який повідомив про крадіжку з його помешкання. чоловіка зникли 50 фунтів та дорогий мобільний телефон марки «Nokia». Працівники міліції одразу розпочали оперативно-розшукові заходи й встановили особу зловмисника. Ним виявився, 38-річний івано-франківець. Чоловік в скоєному зізнався та розповів події того дня. Зустрівши свого товариша, який запропонував йому провести час за чаркою, чоловік вирушив до його домівки.

Під час розпивання спиртного господар квартири розповів своєму гостеві, що має іноземну валюту. Для підтвердження того, що він не обманює, дістав гаманець із заощадженнями та пропонував поміняти йому фунти на гривні. Проте надмірна кількість спиртного далася взнаки, і власник заснув.

Від такої спокуси гість не міг відмовитись, тому скористався моментом і забрав кошти та телефон, після чого швидко залишив приміщення. Викрадене, як пояснив затриманий, він збирався витратити на спиртне та розваги.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ