Анатолій Олійник: «Логістику,план і тактику по вирішенню проблемних для району питань необхідно вибудовувати на місцях» (+фото)

Анатолій Олійник: «Логістику,план і тактику по вирішенню проблемних для району питань необхідно вибудовувати на місцях» (+фото)

30.11.14 16:58 0 704
28 листопада керівник Вінниччини Анатолій Олійник у рамках робочої поїздки зустрівся з колективом Липовецької районної державної адміністрації. Під час спілкування з працівниками апарату РДА очільник регіону інформував про новий формат роботи, запроваджений керівництвом держави, а також озвучив окремі позиції щодо організованого завершення поточного року та підготовки до роботи у 2015-му.

«Вчора відбулося перше засідання Верховної Ради 8 скликання. Маємо вже повноцінне, абсолютно легітимне керівництво держави, яке в цей час бере на себе серйозну відповідальність за долю України, - зазначив голова облдержадміністрації Анатолій Олійник. - Водночас нам був озвучений формат подальшої роботи, відповідно до якого засідання Уряду проходитимуть за участю голів облдержадміністрацій, а щовівторка керівники регіонів у режимі конференц-зв'язку протягом півгодини доповідатимуть Президенту України по проблемних для областей питаннях. Переконаний, що такий формат роботи буде гарним стимулом для ефективної діяльності».

Крім того, зауважив керівник регіону, в пакеті коаліційної угоди є новий закон «Про державну службу», яким передбачено конкретні кроки щодо підвищення статусу державних службовців. Також серед пропонованих до розгляду законопроектів – законодавча база, пов'язана з асоціацією України з ЄС, закон «Про засади регіональної політики» та запровадження зрозумілого для країн Європи і європейських фондів механізму залучення коштів через агенції регіонального розвитку.

«Від нашої організованості та спрямованості на результат залежатиме дуже багато», - наголосив Анатолій Олійник. Відтак підкреслив, що чимало актуальних для громад проблем можна розв'язати на районному рівні, а тому логістику, план і тактику по вирішенню таких питань необхідно вибудовувати на місцях.

Торкаючись завдань до кінця поточного року та визначення пріоритетів на рік майбутній, голова облдержадміністрації доручив працівникам Липовецької РДА виокремити 5 проблемних для району питань, розв'язання яких не потребує значного ресурсу, та розпочати у 2015 році роботу над їх вирішенням. До прикладу навів можливість організації харчування школярів району у співпраці з місцевими товаровиробниками. Ще одним завданням керівник області визначив перегляд позицій, які потребують завершення: чи то у питанні будівництва, чи то щодо розпочатих раніше проектів по розбудові соціальної інфраструктури. І насамкінець – визначення 5 стратегічних для району питань, аби формуючи стратегію розвитку області на 2015 рік, акумулювати для їх вирішення необхідний ресурс або ж працювати над залученням для цих цілей інвестиційних коштів.









Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ценообразование в ...
Наступна новина: У Житомирському районі ...

КОМЕНТАРІ