Вінницькі міліціонери затримали три іномарки з підробними документами

Вінницькі міліціонери затримали три іномарки з підробними документами

30.11.14 10:43 0 663
У Вінниці, Немирові та Крижополі працівники ДАІ поставили на арештмайданчики три автомобіля, а водіям, які керували автівками за підробними документами, загрожує кримінальна відповідальність.

Працівниками ДАІ по вулиці Київській обласного центру було зупинено автомобіль "Ауді А-4", під керуванням 24-річного жителя Білгород-Дністровського. При перевірці документів на авто, з'ясувалось, що техпаспорт автівки містить явні ознаки підробки.

Ще одну іномарку, ідентифікаційний номер шасі якої не співпадає з записами в базі даних, працівники ДАІ зупинили на стаціонарному посту у Немирові. За кермом автомобіля перебував 53-річний мешканець Івано-Франківської області.

В Крижополі під час перевірки транспортного засобу «Фольксваген Гольф» по автоматизованій базі ДАІ було виявлено, що номер кузова та свідоцтво про реєстрацію автомобіля не відповідають даним облікової картки транспортного засобу.

Вилучені документи відправлено на експертизу в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при обласній міліції.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ознаками ч.1 ст.358 КК України (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів). Таке правопорушення карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.

Всі автомобілі поміщено на арештмайданчик. Триває розслідування.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ