На Житомирщині дільничний затримав молодика,який вештався поблизу школи зі шприцами з опієм

На Житомирщині дільничний затримав молодика,який вештався поблизу школи зі шприцами з опієм

30.11.14 11:48 0 700
Днями у райцентрі правоохоронці затримали підозрілого молодика, який прогулювався неподалік однієї із загальноосвітніх шкіл міста із наркотиками у кишені. Отруту вилучено. Розпочато досудове розслідування.

Як з'ясувалось, затриманий є 28-річним раніше судимим за крадіжки та хуліганство жителем м. Новограда-Волинського. Він привернув увагу місцевих дільничних своєю неадекватною поведінкою.

- Ми проходили повз школу, що розташована на нашій адміністративній дільниці, - розповідає один з правоохоронців Олександр Мельник, - і помітили на шкільному подвір'ї підозрілого чоловіка.

Молодик поводив себе досить дивно, сильно нервував і постійно оглядався, а коли побачив міліціонерів, то й взагалі кинувся тікати.

Згодом мотиви такого вчинку стали очевидними. Після затримання хлопець, у присутності понятих, продемонстрував вміст своїх кишень: із куртки вийняв два медичні шприци з майже 6 мл рідини коричневого кольору.

Як пояснив парубок, він тривалий час «сидить на голці», хоч на спеціальних обліках як наркозалежний і не перебуває, тож наркотики купив у «виробника». Раніше гроші на «ширку» заробляв крадіжками, за що й притягувався до кримінальної відповідальності. Нині ж офіційно працює, але весь свій заробіток витрачає на наркотики.

Вилучену речовину було направлено до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Житомирській області для проведення відповідної експертизи.

- Наразі ми перевіряємо покази підозрюваного та встановлюємо особу його наркодилера, - повідомив начальник Новоград-Волинського МВ УМВС України в Житомирській області Сергій Рябошапка. – Відповідно до законодавства (ч. 1 ст. 309 ККУ) хлопцеві загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Інна Вовченко

Новоград-Волинський МВ

УМВС України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міносвіти може забрати ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ