Викладач львівського міліцейського вишу виконав норматив майстра спорту міжнародного класу

Викладач львівського міліцейського вишу виконав норматив майстра спорту міжнародного класу

30.11.14 15:27 0 807
Цей норматив викладач кафедри фізичної підготовки Львівського державного університету внутрішніх справ старший лейтенант міліції Михайло Домінюк виконав на Чемпіонаті світу з гирьового спорту у Федеративній Республіці Німеччина, здійснивши 54 підйоми двох гир вагою 32 кг кожна упродовж 3 хв.

Змагання відбувались у місті Гамбург у період з 20 до 24 листопада. Участь у чемпіонаті взяли також юніори, любителі та ветерани, які демонстрували свої навики у класичному двоборстві, поштовху за довгим циклом та командній естафеті.

Збірна України за результатами запеклої боротьби у командній естафеті показала третій результат, а у підсумку усіх змагань, українські гирьовики стали бронзовими призерами, в чому значна заслуга і нашого львівського спортсмена.

Колектив університету вітає Михайла з перемогою та бажає, щоб досягнутий успіх став потужним стимулом для підкорення нових спортивних вершин. Адже, на черзі – Всеукраїнський турнір з гирьового спорту пам'яті професора Ю. Резнікова, який відбудеться у Львові 5-6 грудня. Участь у цих змаганнях візьме збірна команда Львівського державного університету внутрішніх справ.

Відділ зв'язків з громадськістю ЛьвДУВС

Преподаватель львовского милицейского вуза выполнил норматив мастера спорта международного класса (ФОТО)

Этот норматив преподаватель кафедры физической подготовки Львовского государственного университета внутренних дел старший лейтенант милиции Михаил Доминюк выполнил на Чемпионате мира по гиревому спорту в Федеративной Республике Германия, осуществив 54 подъемы двух гирь весом 32 кг каждая на протяжении 3 мин.

Соревнования проходили в городе Гамбург в период с 20 по 24 ноября. Участие в чемпионате приняли также юниоры, любители и ветераны, которые демонстрировали свои навыки в классическом двоеборье, толчку по длинному циклу и командной эстафете.

Сборная Украины по результатам ожесточенной борьбы в командной эстафете показала третий результат, а в итоге всех соревнований, украинские гиревики стали бронзовыми призерами, в чем значительная заслуга и нашего львовского спортсмена.

Коллектив университета приветствует Михаила с победой и желает, чтобы достигнутый успех стал мощным стимулом для покорения новых спортивных вершин. Ведь, на очереди – Всеукраинский турнир по гиревому спорту памяти профессора Ю. Резникова, который состоится во Львове 5-6 декабря. Участие в этих соревнованиях примет сборная команда Львовского государственного университета внутренних дел.

Отдел связей с общественностью ЛьвГУВД
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Тернополі міліціонери ...

КОМЕНТАРІ