Керівник міліції Прикарпаття провів виїзний прийом громадян на Рожнятівщині

Керівник міліції Прикарпаття провів виїзний прийом громадян на Рожнятівщині

30.11.14 17:20 0 666
Цього разу начальник УМВС України в Івано-Франківській області полковник міліції Микола Семенишин зустрічався з місцевими мешканцями не у райцентрі, як зазвичай, а в одному з населених пунктів району – селищі Перегінському.

Тут працює відділення міліції Рожнятівського РВ УМВС, яке обслуговує територію зони з населенням майже 25 тисяч. Крім того, вона ще й специфічна за своїм розташуванням та господарською діяльністю мешканців, пов'язаною передусім з використанням та переробкою природних ресурсів. Отож, й більшість питань, з якими зверталися до очільника прикарпатської міліції, стосувалися саме роботи правоохоронців щодо виявлення та попередження злочинів у сфері лісового господарства, фактів незаконного видобування гравію з русел гірських річок, безпеки перевезень таких вантажів дорогами району та інше.

Крім того, як засвідчили звернення жителів Перегінського, громадськість не байдужа до проблем у молодіжному середовищі, поширення наркоманії та зловживання алкоголем. Разом з тим, місцеві мешканці виявили готовність до співпраці з міліціонерами задля забезпечення належного правопорядку у своєму регіоні. Зокрема, свою допомогу запропонували представники місцевих громадських організацій, а голова селищної ради Ірина Люклян пообіцяла посприяти місцевому відділенню міліції з оснащенням автотранспортом.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирському районі ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ