В Івано-Франківській області задля убезпечення дітей від наркотичної залежності

В Івано-Франківській області задля убезпечення дітей від наркотичної залежності

30.11.14 15:15 0 638
На правоохоронці здійснюють профілактичні заходи, спрямовані на забезпечення соціального та правового захисту дітей, попередження вчинення злочинів неповнолітніми і стосовно них, профілактики бездоглядності та інших негативних явищ.

Серед гострих соціальних проблем, яких нам, на жаль, не бракує, одна з найболючіших – проблема наркоманії. Про наркоманію нині говорять у всьому світі. Щодня хтось вперше бере у руки шприц з отрутою, не замислюючись над тим, що за першою дозою буде наступна, а потім – прірва. Крім того, нині серед молоді має місце незаконне поширення лікарських засобів, зокрема ефедрину та його похідних.

Працівники сектору кримінальної міліції у справах неповнолітніх УМВС України в Івано-Франківській області звертаються до працівників аптечних кіосків та медичних закладів не продавати дітям та молоді зазначені вище лікарські препарати. Нехай за пігулками приходять їх батьки.

Правоохоронці в черговий раз звертаються до всіх небайдужих громадян з проханням уживати максимум заходів для убезпечення дітей від наркотичної залежності.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Викладач львівського ...

КОМЕНТАРІ