На Хмельниччині вихованці Нетішинського краєзнавчого центру ознайомились з роботою правоохоронців

На Хмельниччині вихованці Нетішинського краєзнавчого центру ознайомились з роботою правоохоронців

30.11.14 10:55 0 651
«І у міліції буває цікаво», — такі слова неодноразово доводилось чути працівникам Нетішинського міськвідділу міліції, які впродовж трьох днів проводили екскурсії для вихованців Нетішинського краєзнавчого центру.

У стінах Нетішинського міськвідділу міліції пройшов незвичний для такої установи захід — екскурсія для школярів 5-6 класів загальноосвітніх шкіл міста. На прохання педагогів, екскурсію проводили декілька разів для учнів, що навчаються в різні зміни, аби усі бажаючі мали змогу ознайомитись з роботою міліції. Загалом міськвідділ відвідало близько 40 дітей.

Впродовж 3 днів у Нетішинському міському відділі міліції не змовкали дитячі голоси. Малих щебетунів цікавило все: і як працює чергова частина та приймаються звернення громадян, і де спілкуються з підозрюваними, і як виїжджають на виклики. Особливе зацікавлення у дітей викликали спецзасоби, які використовують міліціонери — бронежилети, каски, наручники, — усе це гості з цікавістю розглядали і навіть приміряли на себе.

Оглянувши чи не кожен куточок установи, екскурсанти переконалися в тому, що дотримання законів та правопорядку — це не пусті слова, і за їх порушення настає неминуча відповідальність.

Після цікавої розповіді у приміщенні міськвідділу дітлахи мали змогу позайматися на спортивному майданчику міліціонерів. Вони із завзяттям спробували свої сили на перекладині, побігали по полю для міні-футболу.

Також на численні прохання школярів правоохоронці продемонстрували службові автомобілі у дії — із ввімкненими радіостанціями та міліцейською сиреною.

— Ми сподіваємось, що подібні заходи сприятимуть вихованню у підростаючого покоління відповідальності перед законом та усвідомлення того, що за протиправні дії завжди доводиться відповідати, — зазначив начальник Нетішинського МВ УМВС Василь Шкіндюк.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінницькі міліціонери ...
Наступна новина: Петро Колодій: "Якщо ...

КОМЕНТАРІ