На Вінничині міліція розслідує обставини аварії,у якій загинули троє людей,двох травмовано (+фото)

На Вінничині міліція розслідує обставини аварії,у якій загинули троє людей,двох травмовано (+фото)

30.11.14 10:20 0 768
28 листопада поблизу села Ксаверівка Вінницького району автомобіль «TOYOTA SUPRA» зіткнувся з рейсовим автобусом. Внаслідок ДТП загинуло 3 людини та двоє отримали травми різного ступеня тяжкості.

Аварія сталась на автошляху «Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знамянка» близько 19 години.

Працівники слідчо-оперативної групи попередньо встановили, що 25-річний водій автомобіля «TOYOTA SUPRA» не впорався з керуванням та виїхавши на смугу зустрічного руху, зіткнувся з рейсовим автобусом «Баз», який рухався за маршрутом «Літин-Вінниця».Від потужного удару водій легковика та двоє його пасажирів загинули на місці пригоди.







З численними тілесними ушкодженнями до міської клінічної лікарні були доставлені пасажир та 59-річний водій рейсового автобуса.Як розповів перший заступник начальника УМВС Юрій Педос, на даний час працівники міліції та експерти встановлюють остаточні причини автопригоди, адже проїжджа частина була сухою та достатньо широкою. Вже відомо, що водій використовував «літню гуму» та перевищив швидкість.Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть кількох осіб). Триває розслідування.

Про це повідомили в прес-службі Державтоінспекції УМВС у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ