Нетверезому дебоширу з Волині загрожує до восьми років позбавлення волі

Нетверезому дебоширу з Волині загрожує до восьми років позбавлення волі

01.12.14 11:05 0 651
Через бажання допомогти сусідові волинянин із тяжкими тілесними ушкодженнями потрапив у лікарню.

До чергової частини Луцького РВ УМВС України у Волинській області звернувся 38-річний місцевий житель із повідомленням про те, що на ґрунті неприязних відносин знайомий наніс йому тілесні ушкодження.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група районного відділу міліції. Як з'ясувалося згодом, потерпілий на прохання сусідки прийшов до будинку, аби допомогти вгамувати її нетверезого чоловіка. Але розмова з дебоширом не склалася.

Незважаючи на прохання заспокоїтися, роздратований сім'янин наніс гостеві тілесні ушкодження у вигляді перелому лівої ноги. Чоловіка госпіталізували у хірургічне відділення районної лікарні.

Згідно з висновком судово-медичної експертизи, отримані потерпілим тілесні ушкодження відносяться до категорії тяжких.

Варто зазначити, що зловмисник раніше не судимий, але притягався до адміністративної відповідальності за ст. 173 (Дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Слідчим відділенням Луцького РВ УМВС України у Волинській області розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Тепер чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Алла РЕВУНЕЦЬ,

Луцький РВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ