Близько шести тисяч замовників довірили охорону свого майна УДСО Закарпаття

Близько шести тисяч замовників довірили охорону свого майна УДСО Закарпаття

01.12.14 09:07 0 682
Крадіжки майна громадян – один із найбільш розповсюджених злочинів, що складає більше 30% від загальної кількості зареєстрованих злодіянь. З початку року на території Закарпатської області скоєно близько 200 крадіжок з приміщень фізичних та юридичних осіб. Тому питання охорони матеріальних цінностей є актуальним.

– Державна служба охорони рухається в ногу з часом. Ми забезпечені високотехнологічним обладнанням. В області працює центральний пульт спостереження, туди і надходить інформація про спрацювання з усіх об'єктів під охороною. Сигнал про «тривогу» передають спецнарядам, що максимально швидко прибувають на місце. В кожному районі є спецгрупа охоронців, яка аби добратися до місця події, має три хвилини, – розповів журналістам начальник УДСО в Закарпатській області Андрій Литовченко.

Державна служба охорони успішно конкурує з іншими охоронними підприємствами вже 62 роки. В ній працюють міліціонери-професіонали.

Поцікавились представники ЗМІ і статистикою, а саме кількістю громадян, які довірили своє майно міліції охорони.

– Близько шести тисяч об'єктів в Закарпатті – під пильним наглядом державних охоронців. Завдяки УДСО в Закарпатській області громадяни можуть бути спокійними за своє майно, – запевнив правоохоронець. – За останні роки підрозділами ДСО не допущено жодної крадіжки з охоронюваних об'єктів. Якщо зловмисники і намагалися її скоїти, то нашим працівникам вдавалося піймати їх на «гарячому».

Варто додати, що ціни на послуги, які пропонує Держохорона, порівняно низькі, все залежить від пакету послуг, обраного клієнтом.

УДСО при УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: за ...
Наступна новина: Ужгородські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ