Правоохоронці Ужгородщини затримали чергову групу серійних крадіїв

Правоохоронці Ужгородщини затримали чергову групу серійних крадіїв

01.12.14 10:45 0 757
Кримінальні діяння двох крадіїв покривала мати одного з них. Та уникнути відповідальності злочинцям не дали працівники Ужгородського райвідділу міліції.

Протягом 2014 року на території Ужгородського району двоє невідомих осіб вчиняли крадіжки. Вони викрадали товар із новобудов та магазинів. Спочатку крадії крали дрібнички, а згодом перейшли на коштовніші товари – бойлер, телевізор, електроплитку та керамічну плитку, яку, до речі, правоохоронці при затриманні виявили вже викладену в одного з крадіїв вдома…

Провівши всі необхідні оперативно-розшукові заходи, правоохоронці встановили осіб, які вчиняли дані крадіжки. Та затримати їх було не легко, адже обоє правопорушників переховувалися від міліціонерів. Одного з них покривала мати, яка певний час запевняла працівників міліції, що її син виїхав за кордон на заробітки. Хоча насправді злочинці просто відсиджувалися вдома...

Згодом працівники райвідділу виманили одного із злочинців з будинку і одразу ж затримали. Його напарника правоохоронцям допоміг затримати сусід злочинця, який повідомив міліціонерам, де знаходиться крадій.

За всіма фактами слідчим відділенням Ужгородського РВ відкрито кримінальні провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення, вчинена за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

Щодо зловмисників Ужгородським міськрайонним судом обрано запобіжні заходи – одного тримають під вартою, а інший перебуває під домашнім арештом.

На даний час оперативники із слідчими продовжують вживати відповідних заходів щодо встановлення причетності вказаних осіб до скоєння інших кримінальних правопорушень на території району та області. Слідство у справі триває.

Ганна Дан,

Ужгородський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Нетверезому дебоширу з ...

КОМЕНТАРІ