Тернополянка віддала шахраям понад 50 тисяч гривень,аби "врятувати сина від криміналу"

Тернополянка віддала шахраям понад 50 тисяч гривень,аби "врятувати сина від криміналу"

01.12.14 12:29 0 665
Останнім часом в області почастішали випадки телефонних шахрайств. Міліція неодноразово давала поради як не потрапити у тенета подібного роду пройдисвітів. Та, на жаль, факти шахрайства по телефону продовжують мати місце.

Від телефонних аферистів потерпіла 70-річна пенсіонерка із Тернополя. За словами тернополянки, до неї вночі на стаціонарний телефон зателефонував невідомий чоловік, який представився співробітником міліції. Він повідомив жінці, що її син вчинив дорожньо-транспортну пригоду і йому загрожує в'язниця. Щоб визволити родича, потрібно було заплатити гроші.

Почуте шокувало жінку. Замість того, аби зателефонувати синові, тернополянка почала виконувати усі вказівки співрозмовника. Кинулася шукати гроші. Весь час шахрай тримав свою жертву на зв'язку, не дозволяючи їй покласти трубку.

Далі пенсіонерка через чоловіка, який приїхав до неї додому, передала зловмисникам понад 50 тисяч гривень. Те, що потрапила у тенета шахраїв, жінка зрозуміла після того, як до неї зателефонував син та запевнив, що в аварію не потрапляв. Правоохоронці розшукують зловмисників.

Працівники міліції вкотре звертаються до мешканців області: не варто довіряти телефонним незнайомцям й перш, ніж віддати комусь гроші, варто перевірити отриману інформацію. Будьте обачними. Розкажіть своїм близьким та батькам, які самотньо проживають, про такий вид шахрайств.

У разі виникнення непередбачуваних обставин негайно повідомляйте до міліції – телефон «102» працює цілодобово.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Виды автомобильных стекол
Наступна новина: На Тернопільщині - Дні ...

КОМЕНТАРІ