Хмельниччина: на Віньковеччині мисливець травмував свою односельчанку вистрілом з рушниці

Хмельниччина: на Віньковеччині мисливець травмував свою односельчанку вистрілом з рушниці

02.12.14 08:25 0 668
У Віньковецький райвідділ міліції надійшло повідомлення про те, що внаслідок необережності з мисливської зброї поранено 51-річну жительку одного із сіл району.

Подія трапилась близько 17.00 години. Як пояснює 27-річний мисливець, він почув шум у кукурудзі, подумав, що це лис, який щойно туди забіг, і здійснив постріл, після якого із кукурудзи пролунав людський стогін.

Чоловік злякався, адже був упевнений, що стріляє у звіра. Коли молодий чоловік підійшов до місця, куди стріляв, то побачив поранену жінку. Виявилося, що замість дичини поцілив у місцеву жительку, яка випасала там кіз. Внаслідок пострілу жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді вогнепального поранення м'яких тканин лівої руки та плеча. Потерпіла госпіталізована до Віньковецької центральної районної лікарні. Стан здоров'я — задовільний.

Зброю, із якої стріляв мисливець, співробітники міліції вилучили. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим призначено експертизу на визначення ступеня тяжкості тілесних ушкоджень, за результатами якої буде остаточно визначено кваліфікацію правопорушення.

Шановні мисливці! Закликаємо вас неухильно дотримуватися правил поведінки зі зброєю на полюванні! Пам'ятайте, що мисливська зброя є предметом підвищеної небезпеки, персональну відповідальність за яку несе власник зброї. В жодному разі не наводьте зброю на людину!

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Протягом тижня підрозділи ...

КОМЕНТАРІ