Луганський і Донецький медуніверситети змінили юридичні адреси

Луганський і Донецький медуніверситети змінили юридичні адреси

02.12.14 09:30 0 707
Враховуючи складну суспільно-політичну ситуацію на Донбасі та продовження збройного конфлікту на сході країни, що фактично унеможливлює проведення освітньої роботи, Міністерство охорони здоров'я України прийняло загальне організаційне рішення щодо відновлення діяльності Донецького національного медичного університету ім. М. Горького та Луганського державного медичного університету за новими юридичними адресами.

Про це повідомляє прес-служба МОЗ.

Як йдеться у повідомленні, задля гарантування безпеки викладачів та студентів, налагодження навчального процесу та відповідно до наказу МОЗ України від 21.11.2014 № 875 «Про організацію діяльності Луганського державного медичного університету», до завершення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей Луганський державний медичний університет тимчасово проводить свою діяльність за адресою: м. Рубіжне, вул. Будівельників, 32.

Донецький національний медичний університет імені М. Горького, відповідно до наказу МОЗ України від 21.11.2014 № 876 «Про організацію діяльності Донецький національний медичний університет імені М. Горького», буде тимчасово проводити свою діяльність на базі Краснолиманського медичного коледжу Донецького національного медичного університету імені М. Горького та тимчасово проводить свою діяльність за адресою: м. Красний Лиман, вул. Кірова, 27.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові безробітний ...

КОМЕНТАРІ