Студенти УКУ у фільмі розкриють свій погляд на Революцію гідності

Студенти УКУ у фільмі розкриють свій погляд на Революцію гідності

02.12.14 09:50 0 665
У понеділок, 1 грудня, о 16.30 в Українському католицькому університеті відбудеться презентація студентського фільму «Ми», а також загальноуніверситетська бесіда «Молодь і Майдан».

Про це повідомляє прес-служба УКУ.

За словами студентки УКУ Катерини Гладкої, фільм є частиною проекту «Великого бажайте», присвяченого молодому голосу на Євромайдані різних міст. Завдяки цьому можна буде побачити, яким був внесок молодого покоління у Революцію гідності, які цінності воно обстоювало на Майдані і як йому не втратити сили для мрій і їх втілень.

«Фільм «Ми» – це погляд на Революцію гідності з точки зору молоді. Яке місце займала вона в подіях Майдану, що далі буде із тими цінностями, які вони декларували, і кому зрештою будувати цю країну далі? – розповіла Катерина. – Нам вдалося зібрати кадри хроніки, живі історії, коментарі лідерів громадськості, духовенства, культури, аби разом вирішити, а що ж далі. І чи ми не втратили здатність мріяти. Ми – це універсальна величина. Вона об’єднує, а не розділяє. Вона не ділить людей на сорти чи географію. Ми були на Майдані, ми є і надалі. Ми разом».

У прес-службі УКУ додали, щоб проект «Великого бажайте» є ініціативою студентства УКУ і стане циклом мистецьких акцій, зустрічей, клубів, творів, відео та літературних проектів.

Презентація відбудеться у цокольному приміщенні академічного корпусу вишу на вул. Козельницькій, 2А.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі депутати ...
Наступна новина: До Всеукраїнського тижня ...

КОМЕНТАРІ