ЗА ЛІЧЕНІ ГОДИНИ ПРАВООХОРОНЦІ ЗНАЙШЛИ БУКОВИНЦЯ,КОТРИЙ ЗБИВ ЛЮДИНУ

ЗА ЛІЧЕНІ ГОДИНИ ПРАВООХОРОНЦІ ЗНАЙШЛИ БУКОВИНЦЯ,КОТРИЙ ЗБИВ ЛЮДИНУ

02.12.14 12:15 0 684
Тіло загиблого 80-річного чоловіка на узбіччі дороги на перетині Кіцманського та Вижницького районів знайшов місцевий мешканець. Звісно ж, він одразу викликав міліціонерів.

На місце події прибули працівник УМВС та Вижницького райвідділу. І одразу ж почали вживати усіх необхідних заходів, аби встановити, хто саме наїхав на загиблого. Міліціонери опитали свідків та вже менш ніж за дві години знайшли транспортний засіб, а згодом і горе-керманича.

Відомо, що водію 27 років, він житель міста Вашківців Вижницького району. Раніше не мав проблем із Законом. Чоловік розповів, що із місця ДТП втік, бо злякався відповідальності. Загиблому було 80 років, проживав чоловік у Закарпатській області.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Аби встановити усі обставини та причини трагедії, призначено ряд необхідних експертиз: судово-медичної, токсикологічної, автотехнічної татрасологічної. Слідство триває.

Прес-служба УДАІ УМВС України в Чернівецькій області за інформацією (СЗГ УМВС України в Чернівецькій області)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ