В Чернівецькій області рятувальники провели пізнавальний захід в дитячому садочку

В Чернівецькій області рятувальники провели пізнавальний захід в дитячому садочку

02.12.14 14:21 0 666
Працівники Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій проводять активну роботу спільно з освітянами краю, спрямовану на навчання підростаючого покоління правилам безпеки. Для цього рятувальники постійно відвідують загальноосвітні школи та дошкільні навчальні заклади Чернівецької області. Зокрема, 1 грудня працівники Управління завітали в дошкільний навчальний заклад № 43 «Вербиченька», який знаходиться по вул. Небесної Сотні у Чернівцях.

На початку зустрічі, вихователі садочку нагадали дітям правила безпеки, яких необхідно дотримуватися повсякденно. А для того, щоб малеча краще запам’ятала правила, це проводилося в ігровій формі. Так, Їжачок-рятівничок разом з іншими казковими персонажами під час театральної постановки «Мандрівка країною безпеки» розповіли всім присутнім про важливість дотримання правил пожежної безпеки та про те, що може статися у разі їх нехтування. Зокрема, діткам нагадали, що в жодному разі не можна гратися з сірниками, адже це може спричинити пожежу.

Після цього, з дітьми поспілкувалися рятувальники. Вони звернулися до дітей і нагадали їм, що дитячі пустощі з вогнем можуть наробити багато лиха. А для наочної демонстрації, малечі показали навчальні мультфільми. Окрім цього, співробітники Управління ДСНС України у Чернівецькій області відповіли на запитання присутніх.

Насамкінець заходу з дітьми проводилися різноманітні конкурси та естафети на протипожежну тематику, під час яких діти на практиці змогли закріпити набуті знання. Так, малеча змогла спробувати викликати пожежно-рятувальні підрозділи на умовну пожежу та позмагатися у майстерності керування пожежним автомобілем. Щирий дитячий сміх став найкращим показником того, що діти, окрім корисних та необхідних знань, отримали і справжнє задоволення.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ