В Чернівецькій області спільна робота завжди приносить кращий результат

В Чернівецькій області спільна робота завжди приносить кращий результат

02.12.14 09:09 0 621
У прикордонних районах Буковини продовжують удосконалювати взаємодію міліціонерів, прикордонників та працівників міграційної служби, аби ефективніше забезпечувати правопорядок та боротися із нелегалами та контрабандою.

Вижницький район особливий не лише своєю гірською місцевістю, а й південним кордоном із Румунією. Саме тому місцевим правоохоронцям додається роботи у сфері протидії контрабанді, нелегальній міграції, незаконному обігу зброї тощо. Велика ділянка роботи покладається саме на дільничних інспекторів міліції.

Дільничний міліціонер спільно із прикордонниками та членами громадських формувань постійно проводять відпрацювання території, - розповідає заступник начальника Вижницького райвідділу – начальник міліції громадської безпеки Іван Кречун. Під час подвірного обходу вони спілкуються із місцевими мешканцями, розповідають їм про небезпеку, яку несуть із собою нелегальні мігранти, а також наголошують на відповідальності, яка передбачена за контрабанду.

Такій співпраці раді і прикордонники. Начальник відділу прикордонної служби “Фальків” Чернівецького прикордонного загону Роман Павловський розповідає, спільні відпрацювання території доцільні та необхідні. Адже спільними зусиллями можна охопити більшу частину населення, відповідно, і результат роботи буде кращим.

Тож, з огляду на особливості завдань, правоохоронці, прикордонники та працівники міграційної служби провели спільну нараду. І вже із суботи заступають на службу, враховуючи усі виклики сьогодення.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі триває ...

КОМЕНТАРІ