В Чернівецькій області новоселицькі правоохоронці викрили горе-викрадача автівки

В Чернівецькій області новоселицькі правоохоронці викрили горе-викрадача автівки

02.12.14 08:06 0 645
Зловмисник проник на територію однієї з фірм району та намагався заволодіти транспортним засобом 42-річного чоловіка.

Як з'ясувалось, зловмисник почимчикував до однієї з фірм району, будучи напідпитку. Чоловік побачив, що на території фірми у хорошому стані знаходиться мікроавтобус марки «Мерседес-Бенц». Зловмиснику так закортіло поцупити його, що він розбив бокове скло мікроавтобуса та заліз всередину. Після чого намагався запустити двигун автомобіля та поїхати кататися. Однак зловмиснику не вдалося викрасти мікроавтобус, оскільки двигун так і не запустився.

На місце події негайно прибули працівники міліції. Аби встановити особу зловмисника, співробітники міліції опитали працівників фірми. Під час розмови з правоохоронцями вони повідомили, що бачили підозрілого чоловіка напідпитку, котрий вештався неподалік.

Отримана інформація від громадян допомогла правоохоронцям встановити особу зловмисника. Ним виявився 24-річний мешканець села Котелево, котрий раніше мав проблеми із Законом, він притягався до кримінальної відповідальності.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Триває слідство.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ