Рівненщина: рятувальники спільно з соцпрацівниками та представниками «Червоного Хреста» у складі «Мобільного соціального офісу» навчають школярів правил безпечної життєдіяльності

Рівненщина: рятувальники спільно з соцпрацівниками та представниками «Червоного Хреста» у складі «Мобільного соціального офісу» навчають школярів правил безпечної життєдіяльності

02.12.14 08:53 0 633
Холодна зимова погода спонукає населення інтенсивно використовувати опалювальні прилади та електромережу. При цьому люди мало звертають увагу на дотримання заходів пожежної безпеки. У зв’язку з цим співробітники Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Рівненської області проводять рейдові відпрацювання житлового сектору та профілактично-роз’яснювальні бесіди з школярами, з метою сповіщення людей, а особливо дітей про можливість виникнення пожеж в зимовий період через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення та нагрівальних електроприладів, а також долучають до проведення відповідної профілактичної роботи працівників соціальних служб та волонтерів.

Так 01 грудня рятувальники Здолбунівського міськрайонного сектору ГУ ДСНС спільно з соцпрацівниками та представниками «Червоного Хреста» у складі «Мобільного соціального офісу» зустрілися з учнями двох загальноосвітніх шкіл сіл Копитків та Здовбиця Здолбунівського району. Співробітники Держслужби з НС і соцпрацівники роз’яснили дітям вимоги правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності та порядок дій у разі виникнення пожежі чи будь-якої іншої надзвичайної події. У ході спілкування з школярами особлива увага зверталася на формування у дітей навичок правильного та безпечного поводження під час зимового пожежонебезпечного періоду.

Також школярам продемонстрували повчальний мультфільм та роздали застережливі листівки із правилами безпечної життєдіяльності.

Здолбунівський районний сектор ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ужгородські міліціонери ...
Наступна новина: В Івано-Франківську ...

КОМЕНТАРІ