У Рівненській області особливі діти побували на виробництві харчової продукції

У Рівненській області особливі діти побували на виробництві харчової продукції

02.12.14 08:02 0 955
Професіографічну екскурсію організували для учнівської молоді з обмеженими фізичними можливостями з Центру «Особлива дитина» спеціалісти Рівненського міського центру зайнятості. На підприємстві «Віліс» діти побачили, як виробляють різноманітні види макаронів та ознайомилися з професію оператора лінії у виробництві харчової продукції

Рівненський міський центр зайнятості приділяє велику увагу професійній орієнтації учнівської молоді, зокрема, дітям з особливими потребами. Тож в останні дні листопада спеціалісти міського центру зайнятості провели професіографічну екскурсію на ПП «Віліс», директор якого Віктор Жабчик з радістю погодився на цю пропозицію. В екскурсії взяли участь 11 діток, яких супроводжували класний керівник Марія Павлюк та педагог-організатор Світлана Сабадир, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Рівненського міського центру зайнятості Маргарита Луцик та заступник начальника активної підтримки безробітних Лариса Масталярчук.

Зустрів дітей начальник виробництва Гаврило Радомазов. Він розповів про історію створення підприємства. Вона розпочалася в 1996 році з підприємницької діяльності засновника – генерального директора Віктора Жабчика, який і нині очолює це сучасне підприємство. ПП «Віліс» спеціалізується на макаронних виробах та плодоовочевій консервації. Власні виробничі потужності дозволяють виготовити у рік 5 тис. т макаронних виробів та 2,5 тис. т повидла. Тут виробляють понад 10 видів макаронів: пера, спіральки, ріжки вермішель, равлики тощо. Продукцію ТМ «Віліс» вже можна придбати в таких потужних торговельних мережах як «ВЕЛМАРТ», «ПАККО», «ФРЕШ», «Арсен», «Наш Край» та ін.

У виробничих цехах Гаврило Васильович показав дітям лінії виробництва макаронів, докладно розповів про всю продукцію торгової марки «Віліс», зокрема, макаронів та макаронних виробів, повидла та борошна. Діти мали змогу на власні очі побачити всі етапи виготовлення макаронів, безпосередньо поспілкуватися з працівниками підприємства. Вони переконалися, що кожна проста вермішель, перш ніж потрапити до столу, долає непростий шлях. На завершення екскурсії Гаврило Васильович анонсував, що найближчим часом на підприємстві розпочнуть виготовлення спагеті.

Діти отримали багато цікавої інформації та яскравих вражень. Спеціалісти центру зайнятості проводять такі екскурсії вже не перший раз і найближчим часом учнівська молодь з обмеженими фізичними можливостями з Центру «Особлива дитина» матиме змогу відвідати ПП «Рівнеметалком», ТОВ «Рівне Бурштин» та інші підприємства.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині із ...
Наступна новина: В Житомирській області під ...

КОМЕНТАРІ