У Рівненській області підбили підсумки співпраці з місцевими радами

У Рівненській області підбили підсумки співпраці з місцевими радами

02.12.14 11:08 0 713
Семінар-нараду з головами міської, селищної та сільських рад провели фахівці Березнівського районного центру зайнятості 28 листопада в залі районної державної адміністрації. На заході підбили підсумки з використання коштів на організацію та проведення громадських робіт та визначили шляхи подальшої співпраці на 2015 рік

Директор Березнівського РЦЗ Валерій Денисенко звернув особливу увагу на суспільну користь громадських робіт, які сприяють соціально-економічному розвитку кожного села та району в цілому. Він зазначив, що в поточному році виділяли та використовували кошти на проведення громадських робіт усі 25 сільських, селищна та міська ради району. Участь у таких роботах взяли 422 безробітні. Обсяг фінансування – 153 тис.грн. Фонду та 153 тис. грн. з місцевих бюджетів. Про використання коштів на організацію та проведення громадських робіт, розширення переліку їх видів з урахуванням нагальних потреб сьогодення розповіла начальник відділу взаємодії з роботодавцями Марія Солончук.

Питання, що виникають під час проведення перевірок цільового використання коштів на проведення громадських робіт, використання, зберігання та списання відповідного інвентарю, роз'яснила заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями Катерина Дячук.

Про порядок видачі ваучерів для підтримання конкурентоспроможності осіб на ринку праці, професійне навчання безробітних на замовлення роботодавців під конкретні робочі місця, як у навчальних закладах, так і безпосередньо на виробництві, проінформувала начальник відділу активної підтримки безробітних Світлана Юровська.

У підсумку учасники заходу визначили шляхи подальшого вдосконалення співпраці та укладення угоди на 2015 рік. Спеціалісти служби зайнятості привітали з прийдешнім професійним святом усіх присутніх голів рад, а Валерій Денисенко вручив за активну співпрацю зі службою зайнятості та з нагоди Дня місцевого самоврядування грамоти головам семи сільських рад.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ