У Рівненській області підготували фахівців для перспективної галузі

У Рівненській області підготували фахівців для перспективної галузі

02.12.14 13:43 0 722
У присутності роботодавця захистили підсумкові проекти випускники курсів «Створення анімації в середовищі Uniti 3D» у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості

За словами викладача Андрія Туми, слухачі на початку навчання отримали завдання щодо розробки ігор та створення їх анімаційних складових. У навчальному процесі застосовувалися інноваційні технології, зокрема, метод проектів, а також хмарні сервіси Google та системи організації проектів Asana і Trello.

Слухачі були поділені на три творчі групи для спільної роботи над проектами. Робота кожної групи була розбита на етапи: розробка ідеї гри, написання сценарію, розробка організаційного плану, робота над проектом, підготовка презентації для захисту готового проекту.

Підсумком тримісячного наполегливого навчання та творчої роботи стали три різножанрових ігрових проекти: космічна стратегія «Титан», гра на виживання в екстремальних умовах «Survivalist» та захист замку за допомогою веж «Middletower». Ці проекти за дорученням своїх груп представили Олександр Кошелюк, Микола Легкий та Андрій Потапчук.

Якість проектів та фаховість підходу до їх створення оцінював разом із членами кваліфікаційної комісії Іван Лаворик, технічний директор компанії «Joyrocks», одного з лідерів західноукраїнського регіону у сфері ігрової індустрії. За його словами, такий бізнес потребує професіоналів, які постійно вчаться і самовдосконалюються, адже з'являються нові технології, формуються нові вимоги споживачів до ігрового продукту. Роботодавець позитивно оцінив врахування вимог роботодавців в організації навчального процесу та відзначив ефективність співпраці з РЦПТО ДСЗ у підготовці працівників для ІТ-сфери. Про це він сказав і під час он-лайн-розмови з учасниками наради керівників ЦПТО ДСЗ та відділів організації профнавчання регіональних центрів зайнятості, яка проходила у Сумах.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ