Ужгородські міліціонери виявили та припинили діяльність підпільного цеху з виготовлення сурогатного коньяку

Ужгородські міліціонери виявили та припинили діяльність підпільного цеху з виготовлення сурогатного коньяку

02.12.14 08:48 0 636
Інформація про незаконне розповсюдження алкогольної продукції на території міста Ужгорода надійшла до працівників відділу державної служби по боротьбі з економічною злочинністю Ужгородського міськвідділу міліції.

53-річний ужгородець займався незаконним виготовленням, збутом та зберіганням сурогатного коньяку, який видавав за продукцію відомих марок. Цех по розливу фальсифікату обладнав у будинку свого фактично проживання в одному з сіл Ужгородського району.

Міліціонери певний час документували протиправну діяльність торгівця. Нічого не підозрюючи, під пильним спостереженням правоохоронців, чоловік попався, як то кажуть, на «гарячому», під час продажу свого фальсифікованого продукту.

Як повідомив т.в.о. начальника Ужгородського міськвідділу міліції Володимир Кувик, зібравши достатньо доказів протиправної діяльності підозрюваного, було проведено обшук за місцем його фактичного проживання.

Під час проведення санкціонованого обшуку у помешканні правопорушника ужгородські міліціонери спільно з співробітниками Управління державної служби по боротьбі з економічною злочинністю УМВС України в Закарпатській області виявили і вилучили: 21 тисячу підроблених марок акцизного податку, 20 літрів етилового спирту, 44 пляшки «паленого» коньяку «Закарпатський» з наклеєними фіктивними марками акцизного податку та обладнання для кустарного виробництва фальсифікату. Крім того, вилучено два пристрої подібні до зброї з магазинами та набоями марок «Police кої» та «ИЖ-78». Наразі слідство встановлює для чого ж насправді чоловік зберігав зброю.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 199 Кримінального кодексу України (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів чи білетів державної лотереї). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ