В Закарпатській області правоохоронці Виноградівського райвідділу підвели підсумки роботи

В Закарпатській області правоохоронці Виноградівського райвідділу підвели підсумки роботи

02.12.14 14:26 0 647
У Виноградівському РВ УМВС відбулася оперативна нарада під головуванням начальника підрозділу підполковника міліції Анатолія Шкирти, на якій міліціонери підвели підсумки роботи за 10 місяців року.

Перед нарадою керівництвом райвідділу було проведено стройовий огляд особового складу. Правоохоронці в повному складі вишикувались на подвір'ї райвідділу. Під час стройового огляду було перевірено стан забезпеченості міліціонерів форменим одягом, зовнішній вигляд, наявність та відповідність службових посвідчень, наявність жетонів.

Про стан оперативно-службової діяльності підрозділу доповів начальник штабу майор міліції Руслан Рацин, який розповів про динаміку в боротьбі зі злочинністю, а також про прорахунки та недоліки в роботі райвідділу та окремих співробітників.

Про стан дисципліни та законності у Виноградівському райвідділі міліції прозвітував начальник кадрового забезпечення підполковник міліції В'ячеслав Магурський. Особливу увагу він звернув на суворому дотриманні співробітниками транспортної дисципліни, як у користуванні службовим, так і особистим транспортом.

Начальник райвідділу, аби конкретніше розібратися в ситуації, яка склалася, надав слово начальникам служб райвідділу, щоб об'єктивно розібратися у всіх проблемних питаннях і надалі працювати злагоджено та продуктивно. Після їх виступу було дано оцінку кожному працівнику. Тим, хто невідповідально поставився до виконання своїх службових обов'язків, було оголошено догани.

Звертаючись до особового складу, керівник виноградівської міліції сказав, що кожен міліціонер повинен в першу чергу дотримуватись законності та сумлінно і в повному обсязі виконувати свої функціональні обов'язки. А ті проблемні питання, які були виявлені на підведенні підсумків, потребують негайного усунення та уваги керівників структурних підрозділів. Результати їх усунення будуть заслухані на оперативних нарадах на протязі поточного місяця, після чого будуть зроблені належні висновки.

- В цей важкий для країни час, коли наші громадяни потребують захисту, ми не маємо права на помилки. Всі ви обрали для себе відповідальну та нелегку службу, тому, ставши міліціонерами, повинні достойно, з честю та гідністю нести це звання, - наголосив Анатолій Шкирта.

Оксана Кобзаренко

Виноградівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ