В Ужгороді на паркані приватного обійстя перехожий виявив незвичайну знахідку

В Ужгороді на паркані приватного обійстя перехожий виявив незвичайну знахідку

02.12.14 12:51 0 666
Чоловік йдучи по площі Б. Хмельницького в місті Ужгороді, виявив на дерев'яному паркані предмет зовні схожий на гранату. Про незвичайну знахідку, він відразу повідомив до Ужгородського міськвідділу міліції.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група та працівники роти патрульної служби міськвідділу міліції. Уже за кілька хвилин місце знахідки було огороджено, виставлено охорону, а доступ стороннім до місця події було припинено.

Також на місце події прибули очільник УМВС Сергій Шаранич, його заступники Василь Русин і Олександр Гебеш, керівництво Ужгородського міськвідділу міліції та експерти науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.

За результатами огляду фахівцями було встановлено, що вказаний предмет попередньо являється учбовою гранатою «Ф-1» без запалу.

З'ясувалося, що дерев'яним парканом огороджена земельна ділянка, яка належить жителю міста. В даний час на ній проводяться будівельні роботи.

Предмет зовні схожий на гранату було вилучено, опечатано та направлено на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Закарпатській області. Дана подія зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Ужгородського міськвідділу міліції. Наразі працівниками міськвідділу міліції проводиться перевірка з метою надання юридичної кваліфікації даної події.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ