На Тернопіллі виплату пенсій переселеним громадянам продовжили до 31 грудня.

На Тернопіллі виплату пенсій переселеним громадянам продовжили до 31 грудня.

02.12.14 10:11 0 672
Виплату пенсій переселеним громадянам продовжили до 31 грудня. Про це на апаратній нараді 1 грудня під керівництвом виконувача обов'язків голови Тернопільської облдержадміністрації Івана Крисака повідомила начальник головного управління Пенсійного фонду України у Тернопільській області Лариса Хома.

Труднощі із цього приводу виникають через відсутність в осіб даної категорії довідки про реєстрацію місця проживання.

«Ми продовжуємо спілкуватись з переселеними громадянами щодо важливості пред'явлення довідки про реєстрацію місця проживання, - зазначила Лариса Хома. – Відтак, залишилось 97 осіб, які не надали даного документу. Із деякими з них ми не можемо зв'язатись, тому це питання ще на доопрацюванні».

Щодо надходжень до Пенсійного фонду, план по страхових внесках перевиконали на 39%. Також очікують зменшити заборгованість у розмірі до 4 мільйонів гривень. Адже велику суму боргу у першій частині листопада погасило ВАТ «ТО «Текстерно», додала Лариса Хома.

У свою чергу Іван Крисак дав доручення головному управлінні Пенсійного фонду напрацювати пропозиції щодо розміру виплати пенсії учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС. Їх мають направити до Міністерства соціальної політики України з метою коригування постанов щодо розміру та процедури виплати пенсії громадянам даної категорії.

Довідково:

Як повідомили в управлінні ДСНС України в Тернопільській області, станом на 1 грудня 2014 року на Тернопільщині перебуває 1920 тимчасово переселених осіб, із них 347 чоловіків, 680 жінок, 522 дітей, 371 інвалідів та осіб похилого віку.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові виставкою з ...
Наступна новина: Землевпорядники Волині ...

КОМЕНТАРІ