В результаті аварій,які стались на автошляхах Вінниччини постраждали двоє людей

В результаті аварій,які стались на автошляхах Вінниччини постраждали двоє людей

02.12.14 10:01 0 669
В результаті аварій, які стались на автошляхах Вінниччини постраждали двоє людей

Працівники міліції з’ясовують обставини дорожньо-транспорних пригод, які стались у Тульчинському районі та у Вінниці.

У Вінниці 29 листопада водій автомобіля «DAEWOO Lanos», рухаючись по вулиці Зодчих, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з автомобілем «RenaultLodgy». В результаті автопригоди водій легковика з тілесними ушкодженнями госпіталізований до міської клінічної лікарні.

Цього ж дня у Тульчинському районі біля зупинки громадського транспорту "Музична школа" водій автомобіля «DAEWOO Lanos», виконуючи маневр обгону на перехресті, допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ-2102». Внаслідок зіткнення постраждала пасажирка «ВАЗу». З закритою черепно-мозковою травмою жінку було госпіталізовано до Тульчинської районної лікарні.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ознаками ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Такі правопорушення караються штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області

Про це повідомили в прес-службі Державтоінспекції УМВС у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Спецпризначенці ...

КОМЕНТАРІ